In ciuda promisiunilor sale, facute de buna voie si nesilit de nimeni de a publica raspunsurile "articolului dedicat mie pe blogul sau"
http://andiradiu.net/?p=2020, Andy continua sa se comporte asa cum stie el cel mai bine!
Sa cenzureze ceea ce nu-i convine!
Lasitatea si ipocrizia sunt ridicate la rang de virtue pt. el!
In momentul in care nici macar pt tine cuvintul dat nu mai are vreo valoare draga Andy, nu cred ca ar mai putea avea vreo semnificatie si credibilitate in fata altora!
Voi posta aici, raspunsurile cenzurate!
"Andy, nu ti-as fi raspuns aberatiilor, daca nu ai fi implicat in extarnalizarea frustratiilor tale si o alta persoana, pe care nu avea niciun sens sa o amesteci!
Si anume Miruna!
Ai vrut sa dai credibilitate si greutate elucubratiilor tale, folosindu-te parsiv si pervers de imaginea ei!
N-ai reusit altceva decit sa te faci de ris ca deobicei!
Ma intreb daca ea stie si daca a fost de acord sa o implici in mizeriile si complexele tale sufletesti!? In aceasta idee vin cu citeva precizari si observatii!
Gazeta Romaneasca in ciuda faptului ca e un ziar privat, se adreseaza comunitatii Romanesti, ca atare nu e scutita de obligatiile elementare,profesionale, deontologice, de a trata orice subiect cu obiectivitate si nepartinire!
Conceptia ta despre "responsabilitatea jurnalistului", arata distanta ani lumina, care te desparte chiar si de titlul de "colaborator al vreunei "fituici", oricare ar fi aceasta!! Pe Miruna n-a exclus-o nimeni din PIR, ci "s-a retras"! A fost alegerea ei, iar pentru mine asa cum i-am spus si ei, in plan personal a ramas aceeasi prietena! Timpul ii/ne va dovedi daca a facut o alegere buna sau nu!
Calitatea de membru fondator nu poate fi retrasa, indiferent de optiunile politice ulterioare! Daca ai alte informatii te anunt ca sunt false!
-Nu mi-am dorit niciodata sa devin colaborator al GR. I-am trimis citeva articole si atit! Dupa care Cehan a insistat in citeva rinduri sa mai scriu! L-am refuzat, pt. ca "nu pot scrie la comanda"! Acesta a fost raspunsul meu!
Sunt totusi curios ce anume au avut de corectat "corectorii de la GR", la articolele de prezentare ale candidatului Cehan Emil Sorin, scrise de mine cu ocazia alegerilor administrative pt. "Consilierii adjuncti" de la Roma, in 2004 si publicate in GR!?
Sau scrisoarea trimisa rezidentilor Romani din Roma, in sprijinul candidaturii sale!?
Sau recenzia spectacolului de la Roma al lui Tudor Gheorghe, din 2005(daca-mi amintesc bine!)
-Scriam bine pe atunci!?
-Scriam corect!?...
-Nu eram prea...alambicat!?
-Nu faceam greseli "crase si elementare"!?
Ia intreaba-l daca tot esti avocatelul lui!

Nu sunt atit de obraznic si infumurat, sa am impresia ca daca as face citeva interviuri m-as putea numi "colaborator" cu aspiratii de "ziarist"! Daca ti-a spus altceva, putem avea o discutie oricind in 3,4,5 sau oricite persoane doresti!
-In 2007, cind am acceptat sa candidez la Frosinone, eram doar membru PIR, fara nicio responsabilitate decizionala! Nu ma cunostea nimeni la Frosinone, insa campania electorala mi-am facut-o destul de bine! - Paradoxul Rrumunesc a facut ca dupa alegeri, sa incep sa primesc telefoane de la Romani care aveau probleme de obicei de munca, dar si dificultati cu rezidenta...etc!
Daca am putut sa-i ajut cu ceva am facut-o, daca nu i-am indrumat catre persoane din domeniul solicitat!
Ultima mea intrebare adresata lor era: De une ati avut nr. meu!?
-"Din scrisoarea de prezentare" cu ocazia alegerilor" sau de pe "fluturasii" sau afisele electorale"! Dupa care cu o unda de ezitare in glas adugau; "Stiti locuiesc la Frosinone!"
-In vara anului 2008, am fost propus si ales vicesecretar, iar in dec. 2009 secretr general! Am precizat acest lucru, sa te scutesc de alte "erori penibile"!
-Problema "filialelor PIR",a fost alegerea unei terminologii gresite, pt. cei care erau de fapt "Persoane de contact ale PIR in RO! In ciuda faptului ca am explicat-o, lamurit-o si corectat-o, te faci ca ploua si insisti!
-In privinta meseriei, ei bine da, aici ai dreptate; Am umblat "cu circul in turneu" intr-o parte a Europei aproape 2 ani, facindu-mi meseria de care nu mi-a fost si nu mi-e rusine!
Nu stiu daca miilor de copii mutilati de la Sarajevo sau Mostar sau Srebreniça, pentru care am dat spectacole, in vara anului 1996, dupa razboiul din ex Iugoslavia, le era rusine de unul care cinta la "tulumba" ca mine si colegii din orchestra pe care o conduceam!
Vazindu-le chipurile vesele si ochii rizind de sub bandaje sunt sigur ca nu!
Si nici noua!
Nu voi incerca sa-ti explic ce inseamna sa studiezi muzica si in general orice arta al carei studiu incepe in copilarie, cind colegii tai de generatie se joaca...la nisiparnitza!
Prin exprimarea de mai sus, ai dovedit deja ca n-ai capacitatea de a intelege!
- Nu mi-e rusine nici de meseriile si activitatilela care m-am adaptat in Italia si cu care mi-am cistigat onest piinea,incepind de la calfă, zugrav, gradinar, ospatar, servitor, uneori actor(amator)!
-Nu am renuntat insa la muzica, ce a ramas un hoby, practicat cu mare pasiune si placere alaturi de orchestre si fanfare de la Roma, pina cind unele probleme de sanatate m-au obligat sa renunt (temporar sper) la ea!
Eu am fost si sunt un servitor(multi ani al tarii), draga Andy, iar aceasta realitate nu are nimic umilitor in ea, asa cum incerci sa sugerezi cu ipocrizia-ti de acum cunoscuta!
- Tu de fapt ce esti!? Profesezi cumva meseria pt. care te-ai pregatit(daca ai avut una!?)
- Dar sutele de mii de Romani din IT, care s-au adaptat din mers la cerintele si ofertele pietei muncii!?
- Care este rolul tau in fabrica in care muncesti!? Cumva director sau "motostivuitorist"!?
- Daca tie iti creaza complexe, ocupatia actuala, mie nu!
Titlul profesional e doar o recunoastere a studiilor si nu a demnitatii, caracterului, onoarei, verticalitatii si onestitatii intelectuale!
Daca-mi amintesc bine te basicai peste tot, condamnindu-mi "vulgaritatea" si agresivitatea!
- Reciteste-ti un pic "postarea"! Care a fost sensul si motivatia ei, din moment ce "scrisoarea mea pt. Cehan", nu te privea in niciun fel!?
Daca insa tot te-ai apucat de "avocatura"(periutza), ar fi trebuit sa te informezi mai bine, caci n-ai facut altceva decit sa arati...nimic!
-Observ ca iar "ai stat de vorba cu mai multi reprezentanti PIR", care ti-au marturisit ca "nu stiau de aceasta initiativa"(votul in alb)!?
Ca deobicei ai stat de vorba exact cu cei care nu au avut niciodata vreo activitate in PIR, neavind in comun cu acesta decit "cartea de vizita", caci ceilalti, cu care n-ai stat de vorba ...stiau!
Pentru ca aceia, au tinut legatura cu noi si s-au implicat activ in teritoriu! Nu e vina mea, ca oamenii se apropie de partidele politice, atrasi doar de "mirosul candidaturilor", dupa ce ani de zile nu se aud si nu se vad sau mai rau se pretind "apolitici jurati"!
- Sustii ca nu am prezentat vreodata o "lista de probleme si ca nu am avut contacte cu Romania"!
- Eu iti amintesc un proverb Italian: "Non cè' peggior ciecco di colui che non vuole vedere"!
- Permite-mi sa ma opresc aici, asigurindu-te ca nu voi fi printre cei ce te vor batjocori, "insulta si injura in vreun mod"!
O faci foarte bine si singur!
PS: Sper ca vei avea demnitatea, onoarea si curajul sa-i ceri scuze Mirunei, pentru felul parsiv(caracteristic tie), in care ai incercat sa-i manipulezi imaginea, in dorinta-ti salbatica de a ma denigra pe mine!
Ea chiar nu merita acest lucru!
PPS: Astept o noua analiza pe text, cu ajustarile de rigoare, din partea celor care-mi..."corectau(fituicile) pline de"greseli crase si elementare"!
PPPS, Pe linga articolul despre conflictele interne ale PIR, sper sa va aplecati si asupra investigatilor cazului "Autodenuntului FARI", cu privire la fraudele electorale, cit si asupra elemenelor probatorii in baza carora Giancarlo ar trebui dat in judecata de ARI, pt....ce vreti voi cei ce primiti si publicati asemenea aberatii in Gazeta"!
...
Crina Says: Ianuarie 29th, 2010 at 21:21
"Sunt de acord cu cele expuse mai-sus. Poate isi va da demisia si isi va redimensiona opiniile, spre binele asociatiei si a celorlalti membri din teritoriu, care nu-i sustin opiniile. Ar trebui sa inchei astfel: se va scrie un articol in viitorul apropiat despre PIR si conflictele interne. Ma tem insa ca nu este reprezentativ pentru comunitate, iesind prea multe mizerii si atacuri la persoana. “Impreuna suntem o forta” se refera la maxim trei persoane.De celelalte, numai bine"!
...
- Subsemnatul...cenzurat!
Si eu "sunt de acord", ca nu sunt de acord cu tine!
- Ce facem ne razboim in demisii!?
"Crina", e greu sa asociez un nume atit de frumos, unei doamne care desi nu ma cunoaste, scrie "dupa ureche"(sau dictare!?)

Nu vad niciun motiv pt. care ar trebui sa-mi dau demisia, ba mai mult ca sa-l citez(aproximativ) pe prietenul tau ANDY; "Nu poti cere demisia cuiva dintr-o organizatie al carei membru nu esti"!
-Am zis bine Andy!? - Pina aici e clar, ati prins ideea!?
Daca nu, trecem la desen!
"Membrii din teritoriu, ca sa poata avea "opinii de sustinut sau nu", trebuie mai intii(chiar si conform statutului) sa fi avut vreun fel de activitate in cadrul orgnizatiei!
- Macar una...mica....cit de mica, "cit piciorul de furnica"!
-Referindu-te la cele "3 persoane", probabil ca ai confundat PIRul cu LRIul, a carei membra esti!?
Nu stiu "cit ar fi de reprezentativ", daca pe linga articolul despre conflictele interne ale PIR, ne-ai scrie si tu unul despre cele ale LRI...din interior!?
-Despre activitatea niciodata avuta in contul LRI ale asociatiilor(muuuulte) componente!?
-Despre cum face un "presedinte apolitic" sa candideze la alegerile politice!?
-Despre cum a fost calcat in picioare statutul LRI, in aceste situatii!?
-Dar despre măreţia(care!?) si decadenţa LRI !?
-Dar despre cum se poate folosi a asociatie "apolitica", ca trambulina pt. ambitiile politice personale!?
-Cum de n-ai fost atit de vocala cind Presedintele vostru, Mocanu se jura ca-i apolitic, da l-am prins cu...dinsa-n(ratza) gura!?

-Dar cind Emilia candida pe lista UDC!?
Da-le macar tu un exemplu de profesionalism, deontologie si obiectivism colegilor "care este"!
- Ce zici incerci!? Multumesc!
PS: Sa inteleg ca esti la rindul tau avocata lui Andy, care e avocatul lui Cehan, care.....lantul slabiciunilor!?
P PS: Mai sunt multi avocatii platiti la nr de litere!?
...
De la Andy citire sub cuvint de onoare! (care onoare, care cuvint!?)

"las comentariile libere tocmai pentru a vedea dacă mai sunt din cei pe care îi pot include în categoria “am întâlnit şi grandomani nefericiţi”.
...
Subsemnatul:
Cum ramine cu "comentariile libere pentru a...bla, bla!?

Fie ca le publici s-au nu, ramii acelasi om fara caracter!
Era evident ca asa te vei comporta! Cius!